arrow

 

Wijkgezondheidscentrum Zuidrand vzw is een multidisciplinaire groepspraktijk waar alle bewoners van het Kiel en het Valaar zich kunnen inschrijven om op consultatie te komen bij onze huisartsen, verpleegkundige of maatschappelijk werker.  

 

Ons centrum werkt forfaitair, dit wil zeggen dat de patiënt zelf niet moet betalen voor een medisch consult. Het is de mutualiteit die een vast maandelijks bedrag per ingeschreven patiënt aan het centrum betaalt. Ook de inschrijving is kosteloos.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen. We hebben ook een sociaal assistent in huis. Waar nodig verwijzen we patiënten door naar de gespecialiseerde hulpverlening (medische specialisten, ziekenhuizen, centra voor algemeen welzijnswerk, ocmw,...)

 

Daarnaast willen we ook voorkomen dat mensen ziek worden. Hiervoor organiseren we preventieve activiteiten. We streven ernaar om de bewoners van het Kiel en het Valaar gezond te maken en dat ook zo te houden.

 

Maak online een afspraak
10.12.2018

Vacatures

Een wijkgezondheidscentrum beweegt en evolueert. Vaak staan er boeiende jobs open. Volg de link naar onze vacature-pagina. Misschien bij jij de man of vrouw die we zoeken. En is het wgc de plek die jij zoekt...
05.12.2018

Eindejaarsregeling 2018

Het wijkgezondheidscentrum is gesloten op 25 december 2018 en 1 januari 2019. U kan dan met uw noodzakelijke medische vragen terecht op de wachtpost. Op 24 en 31 december zijn er wel consultaties.
 
12.04.2018

Maak je afspraak via de site

Nog te weinig mensen boeken hun afspraak via de website. Dit is nochthans de meest handige en meest snelle manier om een afspraak te boeken bij de arts van jouw keuze en op het moment van jouw keuze.