arrow

 

Wijkgezondheidscentrum Zuidrand vzw is een multidisciplinaire groepspraktijk waar alle bewoners van het Kiel en het Valaar zich kunnen inschrijven om op consultatie te komen bij onze huisartsen, verpleegkundige of maatschappelijk werker.  

 

Ons centrum werkt forfaitair, dit wil zeggen dat de patiënt zelf niet moet betalen voor een medisch consult. Het is de mutualiteit die een vast maandelijks bedrag per ingeschreven patiënt aan het centrum betaalt. Ook de inschrijving is kosteloos.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen. We hebben ook een sociaal assistent in huis. Waar nodig verwijzen we patiënten door naar de gespecialiseerde hulpverlening (medische specialisten, ziekenhuizen, centra voor algemeen welzijnswerk, ocmw,...)

 

Daarnaast willen we ook voorkomen dat mensen ziek worden. Hiervoor organiseren we preventieve activiteiten. We streven ernaar om de bewoners van het Kiel en het Valaar gezond te maken en dat ook zo te houden.

 

Maak online een afspraak
25.01.2018

Het artsenream

thumb
Vanaf maandag verwelkomen we Naima bij de artsenploeg: We laten ze zelf aan het woord:"Hallo, ik ben Naima en ben 30 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Gent en heb ook daar mijn opleiding tot huisarts volbracht. In 2016 ben ik dan verhuisd naar Antwerpen. Vanaf eind januari kom ik in Zuidrand werken. Naast lezen, vul ik mijn vrije tijd graag in met yoga, soms badminton en breng ik vooral veel tijd door met vrienden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!"
 
11.01.2018

Crowdfunding voor JOUW wgc

Jouw wijkgezondheidscentrum wil op termijn extra zorgdisciplines inzetten. We konden het huis van de buren aankopen maar de verbouwing kost geld. Klik op de knop om te lezen hoe we alles willen betalen (en jij ons daarbij kan helpen!).
21.11.2017

nieuwsbrief herfst

De nieuwsbrief van de herfst is beschikbaar.