arrow

 

Wijkgezondheidscentrum Zuidrand vzw is een multidisciplinaire groepspraktijk waar alle bewoners van het Kiel en het Valaar zich kunnen inschrijven om op consultatie te komen bij onze huisartsen, verpleegkundige of maatschappelijk werker.  

 

Ons centrum werkt forfaitair, dit wil zeggen dat de patiënt zelf niet moet betalen voor een medisch consult. Het is de mutualiteit die een vast maandelijks bedrag per ingeschreven patiënt aan het centrum betaalt. Ook de inschrijving is kosteloos.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen. We hebben ook een sociaal assistent in huis. Waar nodig verwijzen we patiënten door naar de gespecialiseerde hulpverlening (medische specialisten, ziekenhuizen, centra voor algemeen welzijnswerk, ocmw,...)

 

Daarnaast willen we ook voorkomen dat mensen ziek worden. Hiervoor organiseren we preventieve activiteiten. We streven ernaar om de bewoners van het Kiel en het Valaar gezond te maken en dat ook zo te houden.

 

Maak online een afspraak
13.11.2018

Verantwoordelijke onthaal

Wgc zuidrand heeft een uitstekende vacature voor een onthaalverantwoordelijke. Alle info via de link.
05.11.2018

VACATURE ARTS/ZORGCOORDINATOR

Wgc Zuidrand is op zoek naar een gedreven arts die ook geboeid is door co÷rdinatietaken. Kijk verder onder vacatures voor meer informatie.
15.10.2018

VACATURE KINESITHERAPEUT

thumb
We willen onze werking verder verbreden en uitdiepen en zoeken daarom een gemotiveerde kinesist. Klik verder door naar de uitgebreide jobinhoud.
18.07.2018

15 augustus

15 augustus zijn we gesloten. U kan dan voor dringende en noodzakelijke problemen terecht op de wachtpost. Alle gegevens via de link.
12.04.2018

Meer afspraakmomenten

Vanaf 14 mei komen er veel meer afspraakmomenten beschikbaar. De vrije raadpleging gaat niet meer door. MAAK STEEDS EEN AFSPRAAK ALS JE EEN DOKTER WIL ZIEN. Je kan daarvoor bellen, langskomen, of online boeken. Lees meer via de link.
12.04.2018

Maak je afspraak via de site

Nog te weinig mensen boeken hun afspraak via de website. Dit is nochthans de meest handige en meest snelle manier om een afspraak te boeken bij de arts van jouw keuze en op het moment van jouw keuze.
 
28.03.2018

sluitingsdagen voorjaar 2018

Volgende dagen is het wgc gesloten. U kan dan voor uw medische vragen terecht op de wachtpost. 2 april, 1 mei, 10 mei en 21 mei.
25.01.2018

Het artsenteam

thumb
Vanaf maandag verwelkomen we Naima bij de artsenploeg: We laten ze zelf aan het woord:"Hallo, ik ben Naima en ben 30 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Gent en heb ook daar mijn opleiding tot huisarts volbracht. In 2016 ben ik dan verhuisd naar Antwerpen. Vanaf eind januari kom ik in Zuidrand werken. Naast lezen, vul ik mijn vrije tijd graag in met yoga, soms badminton en breng ik vooral veel tijd door met vrienden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!"
 
21.11.2017

nieuwsbrief herfst

De nieuwsbrief van de herfst is beschikbaar.