arrow

 

Wijkgezondheidscentrum Zuidrand vzw is een multidisciplinaire groepspraktijk waar alle bewoners van het Kiel en het Valaar zich kunnen inschrijven om op consultatie te komen bij onze huisartsen, verpleegkundige of maatschappelijk werker.  

 

Ons centrum werkt forfaitair, dit wil zeggen dat de patiënt zelf niet moet betalen voor een medisch consult. Het is de mutualiteit die een vast maandelijks bedrag per ingeschreven patiënt aan het centrum betaalt. Ook de inschrijving is kosteloos.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen. We hebben ook een sociaal assistent in huis. Waar nodig verwijzen we patiënten door naar de gespecialiseerde hulpverlening (medische specialisten, ziekenhuizen, centra voor algemeen welzijnswerk, ocmw,...)

 

Daarnaast willen we ook voorkomen dat mensen ziek worden. Hiervoor organiseren we preventieve activiteiten. We streven ernaar om de bewoners van het Kiel en het Valaar gezond te maken en dat ook zo te houden.

 

Maak online een afspraak
01.10.2019

Vacatures

thumb
Wij versterken het team graag met een huisarts die bewust kiest voor het werk in een wgc. Lees op de vacaturepagina of jij de witte merel bent die we zoeken.
09.09.2019

Onthaalmedewerker gezocht

We zijn op zoek naar een vaste kracht voor het onthaal. Wil jij het gezicht worden van het wgc?
06.08.2019

kinesist

In het wijkgezondheidscentrum bieden we nu ook kinesitherapie aan. Het is belangrijk dat je, als ingeschreven patiŽnt die kine nodig heeft, naar de kinesist in het wgc gaat. vraag meer informatie aan het onthaal of aan de medewerkers van uw wgc.
 
03.01.2019

Inschrijvingen

Het wijkgezondheidscentrum wordt erg druk bezocht. Daarom kunnen we op dit moment geen nieuwe inschrijvingen doen. Voor familieleden van ingeschreven patiŽnten die op hetzelfde adres wonen maken we een uitzondering.