arrow

 

Wijkgezondheidscentrum Zuidrand vzw is een multidisciplinaire groepspraktijk waar alle bewoners van het Kiel en het Valaar zich kunnen inschrijven om op consultatie te komen bij onze huisartsen, verpleegkundige of maatschappelijk werker.  

 

Ons centrum werkt forfaitair, dit wil zeggen dat de patiënt zelf niet moet betalen voor een medisch consult. Het is de mutualiteit die een vast maandelijks bedrag per ingeschreven patiënt aan het centrum betaalt. Ook de inschrijving is kosteloos.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen. We hebben ook een sociaal assistent in huis. Waar nodig verwijzen we patiënten door naar de gespecialiseerde hulpverlening (medische specialisten, ziekenhuizen, centra voor algemeen welzijnswerk, ocmw,...)

 

Daarnaast willen we ook voorkomen dat mensen ziek worden. Hiervoor organiseren we preventieve activiteiten. We streven ernaar om de bewoners van het Kiel en het Valaar gezond te maken en dat ook zo te houden.

 

Maak online een afspraak
13.09.2017

Vacature arts

thumb
Ben je huisarts? Heb je zin om ons team te versterken? Ben je gebeten om te werken met een gevarieerd en boeiend patientenpubliek? 3 keer "ja" geantwoord? Lees dan als de bliksem verder onder de knop "vacatures"!
28.02.2017

vrije raadpleging

VANAF 6 MAART WORDT U OP DINSDAG EN VRIJDAG TIJDENS DE VRIJE RAADPLEGING OOK DOOR VERPLEEGKUNDIGE DAVID GEHOLPEN